Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Περιοχής Σχ. Τυφλών, Ευζώνων, Φαλήρου

ΠΡΑΚΤΙΚΑ 14ης ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ | 23/09/2010ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΥΖΩΝΟΥ-ΦΑΛΗΡΟΥ-ΣΧΟΛΗΣ ΤΥΦΛΩΝ

Την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε η 14η Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων της περιοχής. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν:

  1. Το ζήτημα του οικοπέδου «Μάρμαρα Μόσχου» στην περιοχή Ευζώνων που η συνέλευση των κατοίκων δραστηριοποιείται για τον επαναχαρακτηρισμό του και την ανέγερση νηπιαγωγείου.
  2. Το παραλιακό μέτωπο και τις κινήσεις που «ακούγονται» να γίνονται περί ιδιωτικοποίησης του (κατασκευή μαρίνων κ.λ.π.)

Για το πρώτο θέμα η ομάδα που έχει αναλάβει να παρακολουθεί την έκβαση της υπόθεσης ενημέρωσε την συνέλευση για τις τελευταίες εξελίξεις  κατά τις οποίες η υπόθεση του επαναχαρακτηρισμού του οικοπέδου φαίνεται να κωλυσιεργεί σε γραφειοκρατικές διαδικασίες με σοβαρό κίνδυνο να ανεγερθεί πολυκατοικία από την ιδιοκτήτρια Εκκλησία.

Η συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμο (νέο κτήριο) την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου στις 13:00 με στόχο την άσκηση πίεσης για την έκβαση της υπόθεσης.

Για το δεύτερο θέμα πραγματοποιήθηκε συζήτηση σχετικά με τις εξελίξεις και διάφορες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει μια καλύτερη διερεύνηση του θέματος ώστε να υπάρξει μια συντονισμένη δράση. Ορίστηκε μια ομάδα από μέλη της συνέλευσης με την ελεύθερη φυσικά συμμετοχή όποιου γνωρίζει για το θέμα ή θέλει να συμμετέχει, η οποία θα πραγματοποιήσει  συνάντηση την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 18:00 στο αναψυκτήριο του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής.

Advertisements

Αναρτήθηκε στις 1. Ανοιχτή Συνέλευση

Σχολιάστε »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

About author

ανοιχτή συνέλευση κατοίκων ευζώνων - φαλήρου - σχολής τυφλών

Αναζήτηση

Πλοήγηση

Κατηγορίες:

Links:

Archives:

Feeds

Αρέσει σε %d bloggers: