Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Περιοχής Σχ. Τυφλών, Ευζώνων, Φαλήρου

Επίσκεψη στη ΔΕΗ Παπαναστασίου απο μέλη της Ανοιχτής Συνέλευσης | 20/01/2012

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, το πρωί στις 11:00 συναντήθηκαν στη ΔΕΗ της Παπαναστασίου, οι:  Μανώλης Α, Γιώργος Ι, Γωγώ Α, Τάσος Γ και Μαρία Τ.

Μίλησαν πρώτα με τους Τεχνικούς (ΓΕΝΟΠ) οι οποίοι ενημέρωσαν ότι η μέχρι σήμερα τακτική και ενημέρωση που έχουν, είναι ότι δεν θα γίνεται διακοπή του ρεύματος, αλλά θα πηγαίνει το χρέος του χαρατσίου στην Εφορία και θα ζητείται από εκεί. Είπαν επίσης ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση για πληρωμή των λογαριασμών. Οι ίδιοι αντιτίθενται στη διακοπή του ρεύματος και συμπαραστέκονται.

Κατόπιν η επιτροπή της γειτονιάς μας (οι παραπάνω αναφερόμενοι) πήγαν στην Διευθύντρια Εμπορίου, κυρία Κιτσοπούλου η οποία τους πληροφόρησε ότι ακόμη κι αν έχει πληρώσει κάποιος στο ΑΤΜ της τράπεζας, ο λογαριασμός θεωρείται ανεξόφλητος και θα γίνεται διακοπή του ρεύματος (διότι το κράτος παίρνει τα λεφτά αυτά, ακόμη κι αν αποτελούν μέρος του χαρατσίου και δεν είναι εξοφλημένος ο λογαριασμός της ΔΕΗ).

Επίσης ενημέρωσε ότι από τη Δευτέρα 23/01/2012 θα ξεκινήσουν κανονικά οι διακοπές ρεύματος. Οι περιοχές και τα «ρολόγια» στις οποίες θα γίνεται η διακοπή, θα ενημερώνονται στα συνεργεία των τεχνικών της ΔΕΗ αλλά και στο εργοληπτικό προσωπικό το πρωί της κάθε μέρας για την αποφυγή ανθρώπινης παρέμβασης. Η ενημέρωση θα γίνεται κάθε πρωί από την Αθήνα ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ και περαιτέρω θα πηγαίνει στα συνεργεία.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν την ανάγκη της δημιουργίας και λειτουργίας ενός δικτύου που θα αποτρέπει τις διακοπές ρεύματος στα σπίτια μας. Αυτό το δίκτυο έχει αναλάβει ο Μανώλης Α (τηλ.2310 888048) να το οργανώσει από τα άτομα που έχουν προθυμοποιηθεί να συμμετάσχουν.

Όπως επίσης και θα πρέπει να δημιουργηθεί μία ομάδα όπου θα υπάρχουν άτομα που μπορούν να πηγαίνουν κάθε πρωί στη ΔΕΗ (έστω κι ένας κάθε πρωί), ώστε να μαθαίνουν από τους τεχνικούς, αφού κι εκείνοι έχουν πάρει τη μηχανογραφημένη λίστα διακοπών της ημέρας, και να ενημερώνει την Ομάδα Αποτροπής να πηγαίνει στις ανάλογες διευθύνσεις.

Advertisements

Σχολιάστε »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

About author

ανοιχτή συνέλευση κατοίκων ευζώνων - φαλήρου - σχολής τυφλών

Αναζήτηση

Πλοήγηση

Κατηγορίες:

Links:

Archives:

Feeds

Αρέσει σε %d bloggers: